Loading...

Vacatures

Wij doen meer dan alleen ontwikkeling.
Home / Vacatures

PHP ontwikkelaar

Met 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol

App-vise is opgericht in 2011 door vier mannen met een passie voor digitale producten waarbij de gebruiker centraal staat.
Samen begonnen vanaf de zolderkamer maar inmiddels met z’n 6’en actief vanuit Heerhugowaard en door de jaren heen expert geworden op het gebied van backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.
Technische kennis combineren we met design waarmee we klanten helpen van idee naar succesvol product.

Jouw rol

Als PHP ontwikkelaar bij App-vise werk je veelal in compacte teams aan een sterk uitdagend takenpakket.
Je houdt je bezig met het object-georiënteerd programmeren en het uitdenken van nieuwe functionaliteiten op basis van het inhouse ontwikkelde framework op basis van Symfony 4. Samen met je collega's bepaal je de architectuur van de software.

De software is webbased en wordt gehost op Google Cloud Platform.

Je krijgt de gelegenheid om de nieuwste technologieën en ontwikkelingen toe te passen en afhankelijk van je capaciteiten en eigen wensen kun je als PHP ontwikkelaar bij veel zaken worden betrokken.

Functie eisen:

 • Minimaal een opleiding op HBO niveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Je weet hoe je unit en integratie testen moet schrijven;
 • De kennis om Continuous Integration/Continious Deployment op te zetten;
 • Ervaring met Symfony 4;
 • Ervaring met MySQL & Postgres;
 • Ervaring met Laravel 5+ is een pré;
 • Ervaring met Vue JS is een pré;
 • Ervaring met Docker, Kubernetes en Google Cloud is een pré.

Profiel:

 • Een pragmatische instelling, gericht op het bieden van concrete, uitvoerbare oplossingen en denkend in mogelijkheden;
 • Zelfstandig, maar ook goed in teamverband kunnen werken;
 • Kunnen schakelen tussen meerdere projecten;
 • Creatief en aandacht voor kwaliteit;
 • Bereid om kennis verder uit te breiden.

Wat bieden wij?

App-vise biedt een creatieve en uitdagende baan in een creatieve collegiale omgeving. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de beste digitale producten te ontwikkelen voor onze klanten.
Wij bieden een passend salaris, voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop en telefoon.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Heerhugowaard en is goed te bereiken met auto en het openbaar vervoer maar thuiswerken mag natuurlijk ook. Waar en wanneer jij zin hebt.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en zie jij jezelf al werken bij App-vise? Dan ontvangen we graag jouw motivatie, CV en portfolio(website).

Voor vragen kun je contact opnemen met Bastiaan Meindersma te bereiken via telefoonnummer 072-8883704.


"App-vise is een jong team met frisse ideeën en een werklust die nodig is om van mijn idee een succesvolle app te maken!"

Sylvester, Spaarkoning

"Het klikte meteen met het team van App-vise. Klantgericht, to the point en leveren volgens afspraak. Ook bij de regelmatige uitbreidingen van onze a2Results® Team app werken we op een natuurlijke manier samen en daar plukt de community de vruchten van. Wij zijn zeer tevreden!"

Rien, Ruysdael

"App-vise helpt ons nog altijd uitstekend met het ontwikkelen van de Vidicrowd app. Ze zorgen voor heldere communicatie en de betrokkenheid bij ons product is enorm. Fijn om op deze jongens te kunnen bouwen en vertrouwen"

Lucas, Vidicrowd

"De samenwerking met App-vise bevalt ons erg goed: er kan snel geschakeld worden en de contactmomenten zijn altijd professioneel voorbereid. Een fijne samenwerking!"

Michael, Astellas
Neem dan contact met ons op!