Loading...
app ontwikkelaar ontwikkeling Amsterdam Alkmaar Heerhugowaard Groningen Android iOS Hybride

Zakenstation

Spreekkamer beheer!
Home / Portfolio / Zakenstation

Zakenstation

Zakenstation is een werkplek voor alle soorten ondernemers. Of je nu op zoek bent voor een vast of tijdelijk kantoor, of alleen op zoek bent naar een flexibel bureau om aan te kunnen werken. Binnen het Zakenstation kun je overal terecht. Ook zijn er spreekkamers die men kan reserveren om klanten te ontvangen of om zelf te vergaderen. Dit tablet systeem geeft de mogelijkheid om de spreekkamers te reserveren en te beheren.

1. Case study

Het moest mogelijk worden om via de website verschillende spreekkamers los van elkaar te kunnen reserveren. Via de website kan men reserveren en via de tablet heb je overzicht wanneer deze gereserveerd is al dan niet.

2. Development

Omdat wij veel ervaring hebben met tablets in open ruimte hebben wij een gedegen advies kunnen doen tijdens de bouw van de Zakenstation. Daardoor komen de tablets nog beter tot hun recht.

3. Result

Een mooi boekingssyteem waarbij men vanachter hun desktop of mobiel een spreekkamer kunnen reserveren. Daarbij is de huisstijl van Zakenstation aangehouden voor een mooie integratie met de rest van het interieur.
tablet android app-vise heerhugowaard alkmaar

Informatie

Project: Zakenstation

Release: jun 2017

Update: -

Website: www.zakenstation.nl

Platform:

Apparaat:


 Vorige  Portfolio Volgende