Loading...
app ontwikkelaar ontwikkeling Amsterdam Alkmaar Heerhugowaard Groningen Android iOS Hybride

Spaarkoning

Uw digitale spaarvriend!
Home / Portfolio / Spaarkoning

Introductie

Spaarkoning is de moderne manier van sparen. Je spaart super eenvoudig bij één van de vele Spaarkoning winkels. In plaats van verschillende spaarkaarten en zegels van diverse winkels heb je jouw punten altijd bij de hand met de Spaarkoning app op de smartphone of de Spaarkoning pas! Je spaart met Spaarkoning punten specifiek bij iedere winkelier. De winkelier bepaalt zelf welke unieke beloning hij aanbiedt en jij bepaalt welke je wil ontvangen! Heeft de winkelier meerdere vestingen, dan zijn jouw gespaarde punten bij alle locaties van deze winkelketen inwisselbaar! Handig als je jouw punten wil verzilveren bij een andere locatie van de winkelketen.

1. Case study

De vraag aan ons was het huidige spaarzegelsysteem te vertalen naar een digitale versie waarbij punten gespaard kunnen worden bij winkeliers in ruil voor beloningen.

2. Development

Klanten sparen punten via de keycard, Android of iOS smartphone app. De Android tablet app staat op de toonbank van een winkelier waarmee de punten worden verwerkt. Het CMS geeft daarbij inzicht in alle transacties van gebruikers.

3. Result

Klanten kunnen punten sparen bij iedere aangesloten Spaarkoning winkel en zien in de app direct welke beloningen er verkrijgbaar zijn.

Informatie

Project: Spaarkoning

Release: Mrt 2016

Update: Jan 2017

Website: www.spaarkoning.nl

Platform:

Apparaat:


 Vorige  Portfolio Volgende