Loading...
app ontwikkelaar ontwikkeling Amsterdam Alkmaar Heerhugowaard Groningen Android iOS Hybride

HogeNood

Het toilet management systeem
Home / Portfolio / HogeNood

HogeNood

HogeNood biedt een volwaardig toiletmanagement systeem en bestaat uit de HogeNood app, HogeNood tablet en het bijbehorende HogeNood CMS. Met de HogeNood app vindt u momenteel meer dan 5.000 toegankelijke toiletten in Nederland. Het toilet kunt u na bezoek beoordelen via de app of tablet in de toiletruimte. Organisaties kunnen hun locaties via het HogeNood CMS real-time managen. HogeNood heeft inmiddels meerdere prijzen gewonnen zowel in Nederland als het buitenland.

1. Case study

In Nederland is een tekort aan openbare toiletten. Het doel van HogeNood is om alle toegankelijke toiletten in Nederland inzichtelijk te maken. Uitganspunten zijn betrouwbaarheid van de data, een goede vindbaarheid en ervaringen delen van het toiletbezoek.

2. Development

Als eerste is de app ontwikkelt en beschikbaar gemaakt voor iOS, Android en Windows. Na de uitrol van de app is de tablet en het CMS opgepakt.

3. Result

De smartphone apps, tablet en CMS vullen elkaar aan tot een geheel toilet management systeem waarbij toiletten gevonden, beoordeelt, schoongemaakt en gemonitord kunnen worden.

Informatie

Project: HogeNood

Release: jan 2012

Update: Jul 2015

Website: www.hogenood.nu

Platform:

Apparaat:

Video App
Promo video

 Vorige  Portfolio Volgende