Loading...
app ontwikkelaar ontwikkeling Amsterdam Alkmaar Heerhugowaard Groningen Android iOS Hybride

Escape City

RUN!!!
Home / Portfolio / Escape City

Escape City

De innovatieve sensatie van dit moment en voor ieder gezelschap geschikt. Weet u te ontsnappen uit Amsterdam? Dit keer gaat u niet ontsnappen uit een kamer, maar zitten jullie opgesloten in de stad Amsterdam. De nieuwste versie van een Escape Room is nu exclusief in onze handen. Het Escape Amsterdam Smartphone Spel voor groepen van twee tot en met 100 personen tegelijk! Zoekende naar een hint door de pittoreske straten van Amsterdam, is het jullie taak om de enige uitweg te vinden die jullie weet te bevrijden uit onze hoofdstad.

1. Case study

Onze klant vroeg ons na te denken over een digitale versie van de inmiddels razend populaire Escape Room. Het idee was dat spelers uit de stad moesten “ontsnappen” met behulp van een app.

2. Development

Er is gekozen voor een native Android app waarbij offline maps gebuikt wordt voor plaatsbepaling. De opdrachten worden pas getoond zodra de speler binnen 10 meter van de opdracht verwijderd is.

3. Result

Verschillende groepen lopen een route door de binnenstad en dienen binnen een uur alle opdrachten te voltooien en te ontsnappen uit de stad. Amsterdam was de eerste stad, inmiddels zijn er nog vier andere grote steden waar het spel te spelen is!

Informatie

Project: Original Tours

Release: Feb 2016

Update: Dec 2016

Website: www.originaltours.nl

Platform:

Apparaat:


 Vorige  Portfolio Volgende